Stadioncatering

Speyz here, Speyz there, Speyz everywhere! Naast evenementen, festivals en bedrijfsevents zijn we ook actief op het gebied van stadioncatering. Dat stadioncatering al lang niet meer uit enkel een tosti of broodje bal hoeft te bestaan, bewijzen we iedere week weer met ons uitgebreide food assortiment.

We zijn actief in heel Nederland en met meer dan 10 jaar ervaring een echte specialist op het gebied van food. We merken dat bezoekers van voetbalstadions de kwaliteit van goede catering steeds belangrijker zijn gaan vinden. Ons assortiment passen we dan ook continue aan op de vraag en verwachtingen van het publiek.

Naast het assortiment staat goede service bij Speyz voorop. Fans willen niks van de wedstrijd of het concert missen, dus een snelle doorloop is prioriteit nummer 1.

Speyz in GelreDome

Vanaf 2014 zijn we in opdracht van LOC7000 actief als foodcateraar in GelreDome. Vanaf moment één hebben we gezorgd voor een kwalitatieve benadering op het cateringbeleid ter versterking van deze cateringlocatie. Door mensen te blijven verrassen wordt ook een herhaalbezoek steeds weer een ‘lekker’ uitje.

In ‘het grootste theater van Nederland’ verblijden we jaarlijks een half miljoen bezoekers met een ruim assortiment aan foodconcepten. Naast de  thuiswedstrijden van Vitesse vinden er jaarlijks tal van evenementen plaats waaronder Monster Jam, GLORY, Qlimax, X-Qlusive Holland, Snollebollekes en Mega Piraten Festijn.

Stadioncatering

Festivals

We staan ieder jaar op Paaspop, Concert at SEA, Lowlands, Zwarte Cross, Down The Rabbit Hole, 538 Koningsdag, WiSH Outdoor, Intents Festival en nog 200 andere evenementen!

Lees meer

Stadioncatering

Goed en snel eten, ook in stadions. Naast een uitgebreid assortiment staat goede service bij Speyz voorop. Fans willen niks van de wedstrijd of het concert missen, dus een snelle doorloop is prioriteit nummer 1.

Lees meer

Bedrijfsevenementen

Een onvergetelijk bedrijfsevent neerzetten voor jouw organisatie in combinatie met een passend aanbod van food, drinks en entertainment!

Lees meer

Foodtrucks

De leukste foodtrucks voor op je evenement. Met een aanbod van 9 verschillende trucks bestaande uit diverse concepten hebben we altijd een passende oplossing!

Lees meer