WE’RE BRINGING THE FLAVOR TO EVERY PARTY

Hé festivalbaas! Ons op je event? Neem contact met ons op!

Speyz is één van de grootste en meest toonaangevende publiekscateraars van Nederland. Wij ontwerpen, bouwen en exploiteren de foodcourts en foodtrucks op evenementen in binnen- en buitenland zoals Lowlands, Concert At Sea, WiSH Outdoor, Paaspop en 7th Sunday. Daarnaast zijn we vaste foodcateraar in stadion GelreDome in Arnhem waar naast voetbalwedstrijden ook grote evenementen als Qlimax en Monster Jam plaatsvinden. Ook zijn we partner voor unieke horecaconcepten van corporate events.

Festivals

We staan ieder jaar op Paaspop, Concert at SEA, Lowlands, Zwarte Cross, Down The Rabbit Hole, 538 Koningsdag, WiSH Outdoor, Intents Festival en nog 200 andere evenementen!

Lees meer

Stadioncatering

Goed en snel eten, ook in stadions. Naast een uitgebreid assortiment staat goede service bij Speyz voorop. Fans willen niks van de wedstrijd of het concert missen, dus een snelle doorloop is prioriteit nummer 1.

Lees meer

Bedrijfsevenementen

Een onvergetelijk bedrijfsevent neerzetten voor jouw organisatie in combinatie met een passend aanbod van food, drinks en entertainment!

Lees meer

Foodtrucks

De leukste foodtrucks voor op je evenement. Met een aanbod van 9 verschillende trucks bestaande uit diverse concepten hebben we altijd een passende oplossing!

Lees meer

Onze kernwaarden

100% Kwaliteit

Speyz staat voor kwaliteit. We gaan altijd voor het hoogst haalbare en werken enkel met de beste producten. Dit zie je niet alleen terug in onze concepten, maar ook zeker bij onze mensen!

Fun

We houden allemaal van een feestje en dat zie je. Onze club groeit met de dag door een hoog gehalte aanstekelijk enthousiasme. Bij Speyz wil je werken, want bij ons is ’t feest!

Transparant

Geen addertjes onder het gras. Een gezonde samenwerking in de verhoudingen zoals deze in de evenementenbranche geldend zijn, staat of valt bij een goede verstandhouding.

Power

Niet lullen, maar puntzakken vullen! Met onze concepten op je event zet je de foodbeleving kracht bij. We knallen door tot het einde en weten niet van ophouden.

De inkoop, plaatsing en bezetting van onze foodcourts regelen zichzelf niet. Met een team aan vaste krachten werken we hard, met korte lijnen en zonder poespas vanuit ons hoofdkantoor in Veghel.

Manager Personeel en Venues Jorn Brenninkmeijer
Planner Mandy Dielissen
Directeur Ron Fransen
Planner Imke van den Munckhof
Stadionmanager GelreDome Michelle Huijsman
Logistiek Voorman Magazijn Jay Donkers
Project Manager FrietHoes Events Max le Belle
Financieel Medewerker Baukje van der Heijden
Facilitair Medewerkster Cindy Steeghs
Facilitair Medewerkster Anja van der Meijden
Foodcourtbouwer Michael Geurts
Project Manager Anne Vink
Planner Marloes Doomen
Planner FrietHoes Events Iris van Hulten
Werving & Selectie Sam van Meer
Operations Manager Erwin Evenwel
Event Medewerker Roos van der Hulst

300+ evenementen
16 foodconcepten
2.000.000 bezoekers
300+ evenementen
16 foodconcepten
2.000.000 bezoekers
450 fijnproevers
40 partners
Internationaal
450 fijnproevers
40 partners
Internationaal

Opdrachtgevers