Menu

Over ons


Waar we voor staan
En waarom je met ons wilt werken

Over ons


Speyz legt zich toe op de volumecatering van evenementen en evenementenlocaties zoals festivals en voetbalstadions. We zijn een terugkerend en bekend gezicht als cateraar op tal van uiteenlopende goed georganiseerde ‘A-merk’ evenementen.

We begrijpen als geen ander dat je als evenement een bepaald gevoel wilt neerzetten. Je wilt iets uitstralen. Wij verzorgen publiekscatering die daar bij past en aansluit. We staan voor kwaliteit (zie kernwaarden) en dagen de markt uit met een onuitputbare focus op tevredenheid van bezoekers en maximalisatie van omzet uit publiekscatering.

Verandering naar Speyz doet eten


 

Speyz is gespecialiseerd in volumecatering van muziek- en sportevenementen, zakelijke evenementen en grootschalige evenementenlocaties zoals voetbalstadions. We zijn als cateraar een bekend en graag gezien gezicht op tal van uiteenlopende, goed georganiseerde ‘A-merk’ evenementen.

Iedere organisatie wil met zijn evenement(en) een gevoel neerzetten. Iets uitstralen. De juiste snaar raken. Bij Speyz begrijpen we dat als geen ander. Daarom verzorgen wij volumecatering die bij dat gewenste gevoel aansluit. Of beter gezegd, catering die daar een verlengstuk van is. Want eten is volgens ons namelijk geen onderbreking maar juist een onderdeel van de beleving van je evenement.

Veghel, Voedingstad


 

Speyz heeft zijn wortels in een gemeente die bekend staat als een van de grootste voedingsindustrie van Nederland. Nog altijd wordt de stad gekenmerkt door een ondernemersklimaat waar veel gerenommeerde A-merken dagelijks werken aan topproducten in de food sector.

De inspiratie die dit oplevert in combinatie met een volop in ontwikkeling zijnde evenementenmarkt, waarbij de gevestigde orde niet meeveranderde, heeft geleid tot het merk Speyz. Omdat wij vonden dat het beter kon.

Transparant


Geen addertjes onder het gras. Een gezonde samenwerking in de verhoudingen zoals deze in de evenementenbranche geldend zijn, staat of valt bij een goede verstandhouding. Wederzijds vertrouwen en een open communicatie vervullen hierbij een sleutelrol.

Authentiek


We zijn gekomen waar we nu staan door onszelf te zijn. We weten waar we vandaan komen. Het onderstreept waarvoor we staan en onderscheidt ons van concurrenten. Zowel onze opdrachtgevers als de bezoekers van hun evenementen prikken eenvoudig door een onzinverhaal heen.

Kwaliteit


We geloven heilig in de duurzame werking van kwaliteit. We stellen hoge eisen en zijn bijzonder competitief ingesteld. Alles of niets is hierbij ons motto. Door de beste te zijn, worden we de grootste. Kwaliteit komt overal in terug. Van onze dienstverlening naar opdrachtgevers tot onze service naar bezoekers en van onze producten tot de logistiek ervan.

Power


Speyz typeert zich door daadkracht. Wij zijn onuitputtelijk en barsten van de energie. Onze mensen zijn doorzetters en hebben een tomeloos en aanstekelijk enthousiasme. Zij zijn het belangrijkste kapitaal op de balans.

Fun


We zijn ambitieus en werken keihard. Maar we blijven Brabanders. We doen niet alleen vriendelijk naar bezoekers, we zijn het. We houden nou eenmaal van een feestje en dat zie je. Dat zie je aan het niet te stoppen aanstekelijke enthousiasme van onze mensen. En aan de daardoor steeds groter groeiende club. Mensen willen bij Speyz werken. Want bij ons is ’t feest.