Foodtrucks

Foodtrucks. Je hebt ze in verschillende soorten en maten. En wij hebben ze ook! Met een wagenpark van vijf verschillende verse friet foodtrucks en onze Kroketterij zorg jij ervoor dat jouw event er op het gebied van rollende keukens gebakken bij zit. Wel zo lekker, toch?

YES! IK WIL EEN FOODTRUCK OP MIJN EVENT!

FrietHoes foodtrucks

Sinds januari 2021 exploiteren we met onze vijf FrietHoes foodtrucks het hele jaar door de lekkerste verse friet des lands met échte mayonaise op zowel nationale- als internationale evenementen. Zie hieronder een overzichtje van de FrietHoes trucks en de bakcapaciteit per uur!

Hokatex900 verse porties friet per uur

Kleine Beuker900 verse porties friet per uur 

Huisje900 verse porties friet per uur

BK1200 verse porties friet per uur

Container1500 verse porties friet per uur

Kroketterij de Bourgondiër

Een van de bekendste foodtrucks van Nederland en een échte eyecatcher op je event; de krokettenwagen van Kroketterij de Bourgondiër. Uit onze Kroketterij worden uitsluitend de lekkerste bitterballen en kroketten verkocht van het gelijknamige merk Kroketterij de Bourgondiër.

Kroketterij – 500 broodjes ambachtelijke kroket of 350 porties bitterballen per uur

 

 

Festivals

We staan ieder jaar op Paaspop, Concert at SEA, Lowlands, Zwarte Cross, Down The Rabbit Hole, 538 Koningsdag, WiSH Outdoor, Intents Festival en nog 200 andere evenementen!

Lees meer

Stadioncatering

Goed en snel eten, ook in stadions. Naast een uitgebreid assortiment staat goede service bij Speyz voorop. Fans willen niks van de wedstrijd of het concert missen, dus een snelle doorloop is prioriteit nummer 1.

Lees meer

Bedrijfsevenementen

Een onvergetelijk bedrijfsevent neerzetten voor jouw organisatie in combinatie met een passend aanbod van food, drinks en entertainment!

Lees meer

Foodtrucks

De leukste foodtrucks voor op je evenement. Met een aanbod van 9 verschillende trucks bestaande uit diverse concepten hebben we altijd een passende oplossing!

Lees meer