Festival catering

Met meer dan 150 festivals per jaar zijn we marktleider op het gebied van festival catering. Bij Speyz zien we onszelf niet alleen als leverancier, maar ook als sparringpartner. We werken voor grote organisaties met betekenisvolle evenementen waarbij de lat hoog ligt. Onze opdrachtgevers kiezen voor ons vanwege onze prestaties, niet vanwege onze praatjes.

Ons op je event? Klik hier!

Festivals

We staan ieder jaar op Paaspop, Concert at SEA, Lowlands, Zwarte Cross, Down The Rabbit Hole, 538 Koningsdag, WiSH Outdoor, Intents Festival en nog 200 andere evenementen!

Lees meer

Stadioncatering

Goed en snel eten, ook in stadions. Naast een uitgebreid assortiment staat goede service bij Speyz voorop. Fans willen niks van de wedstrijd of het concert missen, dus een snelle doorloop is prioriteit nummer 1.

Lees meer

Bedrijfsevenementen

Een onvergetelijk bedrijfsevent neerzetten voor jouw organisatie in combinatie met een passend aanbod van food, drinks en entertainment!

Lees meer

Foodtrucks

De leukste foodtrucks voor op je evenement. Met een aanbod van 9 verschillende trucks bestaande uit diverse concepten hebben we altijd een passende oplossing!

Lees meer