Menu

Werkwijze


Meerwaarde als doelstelling
Vertrouwen als basis

Hoe werken wij?


Iedere samenwerking begint met vertrouwen. Bij Speyz zien we onszelf niet alleen als leverancier maar ook als sparringpartner. We werken voor grote organisaties met betekenisvolle evenementen waarbij de lat hoog ligt. Onze opdrachtgevers kiezen voor ons vanwege onze prestaties, niet vanwege onze praatjes.

Analyse


Je doelgroep helder in kaart gebracht

Is het aanbod afgestemd op de bezoekers? Wat vinden ze belangrijk? Waaraan geven ze hun geld uit? Wat werkt? En wat niet?

Dankzij 15 jaar aan ervaring laten we bij Speyz niets aan het toeval over. We hebben onze eigen rekenmodellen ontwikkeld waardoor we in staat zijn om perfect te bepalen hoe je het maximale uit de catering van je evenement kunt halen. Hierbij gaan we verder dan het assortiment en het serviceniveau. We kijken ook naar logistieke en facilitaire zaken.

Plan


Tevreden bezoekers en maximale omzet

Wanneer doelgroep en behoeftes in kaart zijn gebracht, komen we met een voorstel van diverse foodconcepten. Hierin streven we altijd naar een balans tussen inspirerende trends en vertrouwde concepten. Ook komen we met een voorstel voor sfeer en beleving, en stellen een efficiënte logistieke indeling op waarbij we uitgaan van het minimaliseren van overbodige opslag en transportbewegingen.

Presentatie


Kijken is consumeren

Onze producten kenmerken zich door versheid, ambachtelijkheid en de beste ingrediënten. Deze lijn van perfectie trekken we door in onze presentatie. Daarnaast dragen onze bekwame mensen met hun aanstekelijke enthousiasme bij aan zowel sfeer als omzet. Tot slot hebben we een uitgekiende lijn van disposables laten ontwikkelen die de kwaliteit van onze producten onderstreept en meerwaarde creëert voor de beleving van bezoekers.

Projectmanagement


Volumecatering volledig verzorgd

Volumecatering heeft al 15 jaar onze focus. Hierdoor beheersen we alle facetten en voeren we deze tot in de puntjes uit. Het totale proces coördineren we in eigen beheer met ervaren projectmanagers. Als platte organisatie kunnen we snel schakelen en vanwege onze open werkwijze hebben we naam gemaakt als professionele en betrouwbare partner.