Menu

Volumecatering


Volumecateraar in hart en nieren


Speyz is gespecialiseerd in het verzorgen van volumecatering. Denk hierbij aan grootschalige evenementen uitgewaaierd over festivals, concerten, sportevenementen, zakelijke evenementen en het exploiteren van grootschalige publiekslocaties. We focussen op zowel food als drinks.

Muziekevenementen
(festivals & concerten)


 

Een eetmoment is geen onderbreking maar juist een onderdeel van een festival of concert. Het eten hoort naadloos aan te sluiten bij de totaalbeleving van het evenement.

Bij Speyz koppelen we de doelstelling en de gewenste sfeer van jouw evenement aan de wensen van je doelgroep. Wij vertalen dit naar een uitgekiend food aanbod. We kijken hierbij verder dan assortiment en service, ook presentatie en voldoende uitgiftepunten spelen hier een rol. We werken hierbij niet alleen als overall cateraar waarbij we het complete cateringaanbod exploiteren. Ook de exploitatie van dranken behoort tot de mogelijkheden.

Grootschalige vaste
publiekslocaties (stadions)


 

Alles draait om kwaliteit en beleving! Bezoekers zijn met het alsmaar toenemende aanbod en gezondheidsbesef kritischer en veeleisender dan ooit.

Dat vraagt om een eenduidige, kwalitatieve benadering van het cateringbeleid die bijdraagt aan een optimale positieve merkbeleving van frequent bezochte vaste cateringlocaties. Speyz verleidt uw bezoekers met aantrekkelijke concepten, ambachtelijke producten en een persoonlijke benadering. Door mensen te blijven verrassen met humor en kwaliteit wordt ook een herhaalbezoek steeds weer een ‘lekker’ uitje.

 

Corporate events


De mooiste foodconcepten, een passend aanbod en een vast team van enthousiaste ervaren mensen maken van Speyz dé partij voor memorabele bedrijfsevenementen. Het versterken van uw merk! Bij volumecatering voor grootschalige zakelijke evenementen is dit altijd ons uitgangspunt. Wat de aanleiding ook is, het evenement dient aan te sluiten bij de bedrijfscultuur en de kernwaarden van het bedrijf. Een bedrijfsevenement is immers bovenal een statement.

Sportevenementen


Sportliefhebbers hebben niet alleen hoge verwachtingen van hun favoriete team, ze kijken ook kritisch naar hun eten. De vette hap van vroeger heeft plaats gemaakt voor eerlijke producten die passen bij een gezonde leefstijl. Daarbij is de behoefte aan meer keuze aanzienlijk gegroeid. Naast een rijkelijk aanbod is omloopsnelheid essentieel. Dit garandeert niet alleen de versheid, ook werkt het een toename van bestedingen in de hand. Speyz verzorgt de publiekscatering voor uiteenlopende sportevenementen zoals CHIO Rotterdam, EK handboogschieten, EK hockey, KLM Open en Invictus Games.