Bedrijfsevenementen catering

De mooiste foodconcepten, een passend aanbod en een vast team van ervaren horecatijgers maken van Speyz dé partij voor memorabele bedrijfsevenementen. Speyz is je partner in catering voor bedrijfsfeesten en bedrijfsevenementen. We zorgen ervoor dat het evenement aansluit op je bedrijfscultuur, sfeer en kernwaarden van je bedrijf. Met Speyz op je bedrijfsfeest weet je dat je goed zit!

IK WIL SPEYZ OP MIJN BEDRIJFSEVENT!

Festivals

We staan ieder jaar op Paaspop, Concert at SEA, Lowlands, Zwarte Cross, Down The Rabbit Hole, 538 Koningsdag, WiSH Outdoor, Intents Festival en nog 200 andere evenementen!

Lees meer

Stadioncatering

Goed en snel eten, ook in stadions. Naast een uitgebreid assortiment staat goede service bij Speyz voorop. Fans willen niks van de wedstrijd of het concert missen, dus een snelle doorloop is prioriteit nummer 1.

Lees meer

Bedrijfsevenementen

Een onvergetelijk bedrijfsevent neerzetten voor jouw organisatie in combinatie met een passend aanbod van food, drinks en entertainment!

Lees meer

Foodtrucks

De leukste foodtrucks voor op je evenement. Met een aanbod van 9 verschillende trucks bestaande uit diverse concepten hebben we altijd een passende oplossing!

Lees meer