Menu

Aanbod


Voor ieder wat wils
Speciaal geselecteerd en samengesteld

Een uitgekiend assortiment


De bezoeker van nu is veeleisend, eet bewust en heeft graag wat te kiezen. Speyz biedt een diversiteit aan smakelijke versbereide producten. Voor ieder wat wils. Welk assortiment we hanteren hangt af van de doelgroep, het moment van de dag, bezoekersaantallen en natuurlijk het weer.

Inspelen op een veranderende markt


 

Om in te spelen op een veranderende markt waarbij de nadruk meer ligt op kwaliteit en beleving hebben we in eigen huis vernieuwende foodconcepten ontwikkeld. Daarnaast zijn we dankzij slimme partners in staat om altijd een verrassend maatwerk assortiment te ontwikkelen dat past bij jouw unieke evenement.

Een greep uit ons assortiment; versbelegde pizza’s uit de houtskooloven, rundvleeshamburgers van de grill, verse salades en huisgemaakte sauzen, biologische friet, gepekelde beenham met frisse ijsbergsla, bekers met grove stukken vers fruit, pasta’s met eigenwijze toppings, rucola en Parmezaanse kaas, ambachtelijke tosti’s en nog veel meer.

Speyz


Een kwaliteitslabel voor publiekscatering
Als er Speyz staat, weet je dat je goed zit

Mensen durven steeds meer voor kwaliteit te gaan en hier ook naar te vragen. Met het label Speyz komen we de bezoeker tegemoet met een herkenbaar consumentenmerk dat op ieder publieksevenement zichtbaar is en een terugkerend kwaliteitslabel vormt.

Speyz staat voor kwaliteit. Voor een uitgekiend aanbod, een optimale productbeleving en een hoogwaardig service zónder lange wachtrijen. Het is ons streven om onder het Speyz label dusdanig herkenbaar te werk te gaan dat bezoekers uiteindelijk op ieder evenement zullen roepen; ‘Ik wil Speyz!’

Kroketterij de Bourgondiër


Ambachtelijke 'Haute' Friture
Een uniek foodtruck concept

Omdat wij van huis uit een passie hebben voor de ultieme beleving van prachtig ontworpen foodtrucks met een slim doordacht concept heeft Van Geloven Snacks een eigen foodtruck concept ontwikkeld dat Speyz exclusief uitbaat. Uit deze stoere foodtruck worden ambachtelijk bereide kroketten, grof gepaneerde bitterballen en de lekkerste speciaalbieren verkocht op evenementen op zowel binnen- als buitenland.

Kroketterij de Bourgondiër haakt hiermee in op de toenemende vraag naar hoogwaardige culinaire frituursnacks, ook wel ‘Haute Friture’ genoemd. De foodtruck van Kroketterij de Bourgondiër is net als haar kwalitatieve producten een beleving op zich en een lust voor het oog op ieder evenement of (foodtruck) festival!